Nejlikan

Alla inlägg under mars 2011

Av Angelica - 31 mars 2011 17:35

Jaha då var man fyllda 22år. Det känns helt ok trots allt. Jag är fruktansvärt åldersnojjig, fick för mej att jag skulle känna mej lastgammal. Pensionärerna på mitt jobb är så roliga och ärliga, dom trodde jag fyllde 32 igår, hehe undra vad dom skulle säga den dagen jag är 32år.

Nåja dagen kändes som vanligt igår, började med träning och sen gick jag och fick massage, efter det så lunchade jag med Jenny sen var det tvättstuga och tårtbak på eftermiddagen. Hade kalas utan Stefan, men med hans familj. Hans pappa, mamma, ena syrran med familj och bror kom. Supermysigt och fina presenter fick jag också.


Idag har jag jobbat, ska snart äta middag, jag är vrålhungrig! Imorgon är jag ledig så dagen börjar med träning såklart sen ska jag nog träffa Taru på stan sen kommer Emelie hem hit. Var länge sen jag träffade Emelie nu så ser fram emot det..  


Imorgon kommer Stefan hem också, alltså jag tror aldrig jag saknar honom så mycket någonsin som den här veckan. I helgen ska vi bara umgås, mysa och hitta på nåt kul, får se vad det blir för nån utflykt.

Av Angelica - 28 mars 2011 19:56

Idag har det gått ett år sedan vi fick ett samtal som förändrade livet totalt. Vi ville först inte tro att det var sant, ärligt talat kändes det som ett grymt skämt!

Sakta började vi inse att det sant, du hade lämnat oss...


Markus om du visste hur många vi är som sörjer, saknar och minns dej idag, och alla andra dagar. Du var en fantastisk person som alltid hade ett leende på läpparna, när man umgicks med dej var det aldrig något som var negativ,jobbigt eller krångligt, du valde snarare att se möjligheterna.

Om jag skulle beskriva dej med 3 ord så skulle det vara Positiv Varm Omtänksam


       




Igår var jag och Stefan vid minneslunden och tände ljus för dej. Orden räcker inte riktigt till...


   


Något som jag bär med mej och alltid tänker är den sångtext som sjöngs under din begravning                           




                                                  


       En ängel flög förbi     

       Mot himmelen så fri

       Men han lämnade sitt leende,

       på vår jord.

       Som en sol som värmer oss

       Som ett himmelskt stjärnebloss,

       så vi kan betrakta livets skeende,

        med en tro

        Kärleken är


Precis så känner jag. Jag ser dej i solen i stjärnorna, du har dykt upp i mina drömmar och du finns runt omkring oss och vakar över oss, som den ängel du är!


 



Fortsätt vila i frid nu fina Linkan 2/12-1987 - 28/3-2010


 



Av Angelica - 24 mars 2011 17:43

Det har varit fullt upp i veckan med jobb sen har jag ju Albin här så har promenerat mycket ute i skog och mark. Dom skönaste promenaderna är på kvällarna.

Igår var jag ledig så då tvättade jag sen så promenerade jag o Albin till Jenny o Mimmi där vi käkade och pratade, när det var dags att gå hem kändes det segt, man blir så degig efter man ätit. Vi kom hem iaf.


Imorrn jobbar jag sista dan för den här veckan. Välbehövligt för jag har varit skit trött idag. Några arbetskamrater frågade idag om jag ska med ut imorrn, det skulle hänga med några av våra chaufförer och ta en öl eller två, jag sa att jag orkar nog inte det, sen kommer ju faktiskt Stefan hem imorgon så vill hellre ha myskväll med honom..

I helgen blir det dessutom rejäl storstädning, det här med hund, päls och smutsiga tassar är ärligt talat inte min grej. Även om det är mysigt för stunden :)

Av Angelica - 21 mars 2011 18:09

I Fredags efter jobbet så gick jag ner i snöovädret till frisören. Det var den mest tysta och lugna salong jag varit på. Såå avkopplande, alla tjejerna pratade med små bokstäver och man fick massa roliga tidningar att läsa. Det bästa var att ha nån som håller på med ens hår heela tiden. Lyx! Jag blev sjukt nöjd, det kunde inte blivit bättre.


  Före


  Efter


 

Närbild på mina fina bruna slingor.


I Lördags så åkte jag och Stefan först till biltema och köpte bilschampoo sen vidare till Huddinge. Stefans pappa o Lena var på väg norrut så vi var själva där, förutom Albin då. Tanken var att Niklas skulle haft Albin den här veckan medan dom var bortresta, men jag pratade med honom och sa att jag gärna har Albin då jag ju är hemma själv och kan ge honom betydligt mer uppmärksamhet än en småbarns familj. Sagt och gjort, Albin är här hela veckan.


På kvällen så drog Stefan ner till Anders, dom hade en del att snacka om, sen när jag tvättat lite så gick jag också ner och då var vår granne Jesse där nere med. Så det var en helkväll med killarna!! Madde var på tjejmiddag och Therese på krogen, men vi hade roligt ändå.


Igår så var vi ute på promenad i skogen med Albin, han äälskade det. Jag fick däremot skoskav. På kvällen slöade vi framför tvn.


Ny vecka med nya tag. Jobbat idag. Promenerat två långa promenader med hunden. Måste gå till konsum snart och småhandla. Lite god hundmat och nått gott till mej..


Utlovade bilder på nya pärlan..

         

Av Angelica - 17 mars 2011 20:37

Idag har jag jobbat. Sen så gick jag ner och mötte Ginger på en av dagverksamheterna i stan. Vi kom inte iväg så snabbt för vi satt och pratade med två andra kollegor, alla jobbar på olika avdelningar men alla är störtsköna människor. När vi kom iväg en timme senare så gick vi till tratten och fikade.


Sen så åkte jag hem och jag har hunnit med att dammsuga och torka golven. Jag vill att det ska vara fint tills imorgon när Stefan kommer hem.


Imorgon ska jag jobba och sen ska jag gå ner på stan och få mitt trassel klippt och slingat, ärligt talat är jag skitnervös. Mitt hår är faktiskt heligt! Så jag hoppas att dom är duktiga på den salongen, första gången jag klipper mej i Södertälje. Håll tummarna, för om det blir bra så kommer jag lägga upp före/efter bilder.

Nu vill jag önska er en bra helg. Kommer hem sent imorrn och då vill jag mysa med Stefan, äta god middag och bara ligga på soffan, så jag bloggar efter helgen..

Av Angelica - 16 mars 2011 19:21

Dagarna går riktigt fort, jag hinner ärligt talat inte med..


I Måndags så städade jag halva dan, sen på kvällen så kom Jenny o Mimmi hit så vi åt mat och hade en lugn kväll framför tvn. Dom sov över här också, jätteroligt och tryggt att ha sällskap på nätterna.


 

Den här fina blomman fick vi när vi köpte bilen förresten. Jag blev glad.




Igår så gick vi hemifrån halv 10. Jenny o Mimmi skulle hem medan jag skulle dra till kusin Anna. Hon mötte upp mej på på stationen i Sollentuna sen gick vi hem till dom, vi var ute på promenad, vi hämtade William på dagis och så strosade vi lite inne i centrum. En riktigt härlig dag med en strålande sol. På eftermiddagen sen så åkte jag hem till en väldigt tyst lägenhet, den enda som var glad för min hemkomst var Zita.


 

Kusin Anna i solskenet


 

Mememe


Idag har jag jobbat några timmar, började dagen med att träna. Imorgon så ska jag också jobba.


Jag har fått ett ryck. Jag vill klippa o slinga mej nu direkt. Och efter att funderat lite och kikat på lite olika frisörer i stan så han jag bestämt mej. Jag kommer förhoppningsvis klippa och slinga mej innan helgen, Om jag får en tid. Skulle jag inte få en tid så vet jag att det nog inte kommer att bli av att jag gör det.

Så konstig är jag ibland men det handlar om impuls..

Av Angelica - 14 mars 2011 09:50

I Fredags så jobbade jag sen kom Stefan och plockade upp mej så åkte vi till Sätra och hämtade volvon. Så nu har vi ingen golf längre. På kvällen käkade vi mat, flygande jakob faktiskt och det var supergott. Sen myste vi framför tvn, hade i vanlig ordning hyrt film


I Lördags så fyllde farfar 90år så jag ringde och grattade honom. Hela släkten skulle fira honom nere hos faster i farbror, Alla var där till o med sysslingarna. Ångrar lite att jag inte åkte ner men jag har inte råd och kände att det skulle bli för stressigt. Han hade varit mycket nöjd med firandet iaf och han var glad för presenten från oss. Jag hade köpt blommor och choklad från mej o Stefan.


Vi hade iaf en liten utflykt tillsammans med Stefan och min svägerska Minna. Vi var först iväg till djurmagazinet där jag skulle köpt sandpapper, meen i Södertälje verkar dom inte sälja sandpapper till fågelburar så jag köpte till slut sand. Sen var vi ute i Enhörna på ett växthus och fikade även där sen skjutsade vi ner Minna till stan och tog en lagom härlig promenad i Lövsta. Det var väldigt mycket is så jag gick o spännde mej vid sidan av vägen i allt hundbajs.. På kvällen åkte vi till Minna med familj och käkade lasagne, sen åkte vi hem hit och såg den andra filmen.

Jag rekommenderar den verkligen det var "eat pray love" med Julia Roberts och även svenska Tuva Novotny var med, den var mysig och sådär eftertänksamt bra.


Igår jobbade jag. Jag till och med jobbade över. Så blir det ibland på helgerna.

Angående melodifestivalen så är jag inte helt nöjd med att Eric Saade vann. Dock tror jag att han kan få en bra placering i ESC. Jag älskar Swingfly- me and my drum


Idag har jag tränat och käkat frulle, längre har jag inte kommit.. Ska duscha och sen städa lite. Jenny kommer nog hit ikväll och imorgon åker jag nog till min fina kusin Anna.


Ps. Bilder på bilen kommer, tyvärr så var kameran urladdad när jag skulle ta kort, det får bli till nästa helg för nu är bilen med Stefan i Västerås.

Av Angelica - 10 mars 2011 16:29

I Måndags var jag på gymmet och det går bara bätte o bättre. Det gick så sjukt bra den morgonen. När jag tränat o duschat så gick jag till massören.

Det var skönt, nästan lite för skönt. Jag vill inte gå på någon välbehagsmassage utan jag vill ha nån som löser upp mina muskelknutor och får ordning på ryggen. Dock jobbade hon bra med min stelhet och sen fick jag tejp på ryggen som ska hjälpa mot krämporna, man skulle ha den i 5 dagar så imorgon så ska jag ta bort den.

Jag förblev ledig i Måndags, chefen ringde aldrig så jag fick ringa henne och be om pass. På kvällen var min granne Therese över på en fika, hon är också gränsänka.


I Tisdags jobbade jag bara eftermiddagen, sen igår och idag jobbade jag också. Imorgon ska jag jobba på Åsen, sen kommer Pälsk o hämtar mej så ska vi åka direkt och hämta nya bilen. Skönt med helg imorrn, dock ska jag jobba Söndag.

Strax ska jag laga mat sen så ska jag gå över till Therese så vi ska kolla på film.


Trevlig helg på er! Bilder på bilen kommer.

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards