Nejlikan

Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Angelica - 7 mars 2011 07:42

Helgen har varit toppen. I Fredags när Stefan kom hem tittade vi på film och myste i soffan.


I Lördags var tanken att vi skulle åka till elgiganten och köpa en ny tv. Stefan ville åka till Bilia först så vi var där men i Södertälje var dom inte intresserade av att sälja något, säljarna total ignorerade oss. Så efter att ha väntat länge åkte vi till Bilia i Sätra.

Där provkörde vi först en diesel bil sen så fick vi provköra den bilen vi var intresserade av att köpa. Vi köpte den, den var jättefin. Vi tänkte lite långsiktigt när vi köpte bilen, en volvo v50. Vi får hämta den på Fredag eftermiddag och jag lovar att ni ska få se bilder på den..
På eftermiddagen så tvättade vi sen på kvällen så åt vi en god 3-rätters middag.


Igår så jobbade jag, chefen ringde sent i Fredags och frågade om jag kunde jobba i helgen så jag valde att ta Söndagen. Det gick bra att jobba, tiden går så himla snabbt när man jobbar helger.


Idag så har chefen inte ringt än. Jag tror hon ringer snart, men jag ska på massage idag på förmiddagen för jag har haft problem med ryggen senaste veckan, oftast är man ju stel och så men jag har haft riktigt ont, så jag hoppas hon kan hjälpa mej. Tänkte även träna innan massagen, jag har inte tränat sen förra måndagen men det beror ju på att Albin varit här, så det ska bli skönt.

Stefan åkte till Västerås för en stund sen, så nu är jag ensam enda till Fredag, och den här veckan har jag inte planerat nåt förutom att jobba så mycket som möjligt..

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards