Nejlikan

Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Angelica - 4 mars 2011 11:48

Jag har haft ett par riktigt mysiga dagar. I Onsdags morse så kom ju Albin så då var vi ute på en skön morgonpromenad, vädret var ju strålande. Sen vid halv 11 så kom min arbetskamrat Margurite med barnen Pelle o Lovisa. Pelle fick ligga och sova på soffan en stund medan vi andra fikade. Maggan hade köpt med sig en supergod kladdkaka så den fikade vi på. Barnen tyckte det var väldigt roligt med en hund.


Albin o Lovisa

 



På kvällen sen var jag och mötte upp min Sambosysterdotter så gick vi hem hit och kollade på film, åt mat och satt o pratade. Vi var väldigt trötta på kvällen så vi gick o la oss rätt tidigt. På Torsdag morgon tog vi en liten promenad, sen åkte Moa hem.


Jag åkte och jobbade några timmar för att på kvällen få besök av Jenny o Mimmi. Hundarna var totalt speedade i början, dom går jättefint ute men inne var det lite skillnad, dom busade visserligen men det blev lite mycket. När dom äntligen lugnat sig så var vi och hämtade mat sen åt vi och kollade på film. Vi satt och pratade och hade det mysigt hela kvällen.


Idag så var vi ute på en långpromenad på morgonen och när vi kom hem käkade vi frukost, då var hundarna heelt slut. Så dom la sig i soffan o slöade.


Såhär mysiga var dom då.

 


Jenny o Mimmi gick för en stund sen så jag ska diska, gå ut med Albin och göra mej fin för min pojkvän. Sen kommer Hasse och hämtar Albin och Stefan kommer äntligen hem.

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards