Nejlikan

Alla inlägg den 1 maj 2012

Av Angelica - 1 maj 2012 21:07

Förra veckan hoppades jag ju på att få jobba, men icke. Man kan säga att jag praktiskt taget klättrade på väggarna här hemma. Det var länge sen jag var så rastlös, usch o fy!! Finns absolut inget speciellt att säga om den veckan.


Igår var jag iaf o jobbade i Södertälje. Det kändes himla bra, alltid lika kul att träffa kollegorna och självklart besökarna. Det märks att dom har saknat än när man varit borta en längre tid, det känns roligt o lite smickrande  

Sen efter jobbet tänkte jag ta en sväng på stan men nästan allt var stängt så jag ringde hem till familjen Johansson och frågade om jag fick komma förbi på lite fika och det gick så bra. Så jag var där o pratade med Minna o drack en kopp te. Fick även med mej två balkonglådor hem som jag ska göra lite fint i.

Sen så var jag hos Jenny o käkade middag innan jag åkte hem.


Idag har varit en bra dag, en riktigt bra dag!   Stefan o jag har städat bilarna i solen, vi cruisade runt lite sen har vi suttit på ballis o grejat o donat lite här hemmat, diska o tvätta och sånt kul!


Imorgon ska jag gå introduktion på Mälarsjukhuset. Jag ska va där Onsdag, Torsdag o Fredag. Jag hoppas verkligen det blir bra och att jag kommer trivas. Tanken är att jag ska vara timvikarie där sedan.

Så nu vet ni vart ni har mej dom kommande dagarna.  

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards