Nejlikan

Alla inlägg den 31 juli 2011

Av Angelica - 31 juli 2011 15:56

Ja då var det äntligen dags för mej att ha semester. Det känns så underbart att kunna sova ut, inte stressa och bara njuta. I Fredags var vi ju på utflykt med jobbet. Det gick rätt så bra faktiskt. De flesta var nöjda, dom är såå himla tacksamma att få komma ut och se lite annat och göra annat..
På kvällen sen så plockade Margurite upp mej så åkte vi ner till Barolo och åt. Det var jättegod mat och väldigt mysigt. Vi hade massor att prata om så efteråt åkte vi upp till Torekällberget och pratade och njöta av utsikten. Sedan skjutsade hon hem mej. Hade en sån toppenkväll alltså!


Igår så åkte Stefan till stugan med sin pappa medan jag var hemma och städade. På kvällen sen åkte vi ut till Hållsta för att grilla med svärmor. Det var mysigt, Zita fick följa med också och hon trivdes så bra.


Jo apropå Zita så var hon ju dålig för ca 3 veckor sen, och hon fick antibiotika o smärtstillande. Nu verkar det som att det aldrig hjälpte ordentligt, bara för stunden. Så nu kan hon inte flyga igen, det börjar bli uttjatat med dessa veterinärbesök och jag blir så himla ledsen och orolig. Vi skulle ju åkt till Jönköping idag men vi får skjuta på det tills vi har kollat upp hur det är med mini. Denna gången skulle tydligen komma att bli mer kostsam också, där rök en stor del av semesterkassan...

Vi har fått tid imorrn och går det bra denna gången så åker vi nog på eftermiddagen, annars blir det inte förrän på Tisdag.

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards