Nejlikan

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Angelica - 20 juli 2011 19:16

Nu var det återigen länge sen jag bloggade. Det här med sommarjobb håller en verkligen sysselsatt. Orkar ju inget annat utöver det vanliga alls.

Förra veckan jobbade jag i stort sett bara. Patrik, Pejje o Carin var sedan här på fika på Fredag eftermiddag istället, supertrevligt.



På Lördagen jobbade Stefan sen på kvällen åkte vi ner till stugan där pappa o Marie var. En mysig kvällspromenad sen väntade sängen, en knarrande våningsäng, men det gick.


På Söndagen så kom Jossan o Maries barn ner. Så på dan var Pappa, jag och Jossan i Farfars lägenhet och lappade arvegods som vi var intresserade av. Vi är 5 barnbarn (tjejer) som ska försöka dela på det vi är intresserade av. Jag vet två saker som jag hemskt gärna vill ha som flera har lappat, jättefina gamla minnesvärda saker.

När vi återvände till stugan grillade och åt vi sen tog jag o Stefan den lilla blå och rodde ut i havet för att fiska. Tålamodet höll inte länge så vi gav upp rätt snabbt, men det var mysigt iaf!


På Måndagen var det begravning för lilla Farfar. Det var så himla sorgligt och vackert. Det var en värdig och passande begravning för Farfar. Han gillade säkerligen det han såg från den stilla plats han befinner sig på.


Ny vecka med massor av jobb. Tur att det är helg snart. Och inte alltför långt kvar till semestern, en ynka semestervecka, jag får se till att den går sakta.. Ska försöka blogga snart igen. Kram på er!

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards