Nejlikan

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Angelica - 26 maj 2011 13:35

Jösses vad mycket som hänt sen sist jag bloggade. Jag kunde delta när Wincent döptes, den var ett fint dop sen vart det fika på deras gård, härligt väder var det också.
På kvällen var Stefan och jag på bio, vi såg Fast & Furious 5 och den filmen var sååå bra, helt såld blev jag!!

På Söndagen så var vi en sväng i Huddinge hos Stefans pappa, dom håller på att renovera köket så det var lite rörigt där, men det kommer säkerligen bli himla fint när det är klart.


I Måndags så jobbade jag äntligen, vi hade en utflykt till Järna kulturhus med pensionärerna, det blev så himla lyckat. Även om det finns lite att finslipa till nästa utflykt. Förhoppningsvis så kommer nästa utflykt bli till Taxinge slott i början av Juni. Det gäller att alla pensionärer kommer i väg på nåt, vi har ju ca 200 st inskrivna och i Måndags hade vi med oss 35st, så vi har några kvar om man säger så.


I Tisdags när vi kom hem efter att ha jobbat och bara ville slänga oss i soffan så fick vi istället ta itu med helvetet på jorden (just då kändes det så iaf). Dom har gjort någonting med rören i huset och hade alltså haft vattnet avstängt, men när vi kom hem så sprutade ut massa vatten över hela köksgolvet, det var alltså diskvatten från grannarna. Då hade dom alltså satt på vattnet för tidigt och självklart så börjar ju folk att spola vatten, det hade vem som helst gjort. Problemet är bara att grannarnas gamla äckliga diskvatten sprutar ner halva vårt kök.

Vi fick ligga typ hela kvällen och försöka torka upp allt och de två killarna från jouren som var här gjorde allt dom kunde, till slut stängde dom av nåt rör. Jag var helt förstörd! Mitt fina kök luktar inge vidare nuförtiden, dock tror vi inte att skadan vart så stor såhär i efterhand, men hoppas att den var tillräcklig för att få ett nytt kök, för det kommer nog kunna bli mögelskador i golvet.


  Sådär lagom tydlig bild. vattnet i hinken är iaf en dal av allt vatten vi torkade upp. Vi fyllde nog sammanlagt 5 hinkar fulla med vatten.


Igår jobbade jag en kortare dag och sen efter det var jag på ett hemligt möte som gick rätt bra, jag har en del att klura på iaf. Imorgon kommer lönen och jag är antagligen ledig, så då ska jag fortsätta o fixa med bröllopspresenten.


Önskar er redan nu en trevlig helg!

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards