Nejlikan

Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Angelica - 4 maj 2011 20:14

Jag hade ju en del annat att blogga om kom jag på.


I Lördags så var jag i Sthlm med kusin Anna. Vi har alltid så himla roligt ihop. Hon är den kusinen som står mej närmst, men det blir väl så när vi bor så nära och pratar ofta i telefon. Vi vet väldigt mycket om varandra, skönt att ha nån att prata med om allt och som känner familjen. Jag shoppade lite kläder och två par fina örhängen.


I Lördags gick även min trotjänare som jag har haft i 4 år sönder. Min fina mobil, som har funkat prima, jag har tappat den i golvet såå många gånger men nu orkade den inte längre. Så när jag kom hem från Sthlm så åkte jag o Stefan till elgiganten så köpte jag en ny mobil. Det blev självklart en Sony ericsson UTAN touch, usch vill inte ha det. Är hittills väldigt nöjd med telefonen och framförallt gillar jag att den är rosa.


    Den nya fina.


Gamla fina döda nallen

 

Idag har jag varit på gymmet och sen så har jag städat lite här hemma, såg ut som faan. Nu ser det bättre ut iaf!

Imorgon så ska jag jobba, 8-17 så det blir en lång dag, inte riktigt van vid det, sen ska jag va på den avdelningen jag varit på endast 2 ggr, hatar känslan av att vara ny när man inte vet vad besökarna heter och vad dom har för rutiner.. Det blir nog bra, sen när jag kommer hem hoppas jag på att ha fått något efterlängtat på posten..

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards