Nejlikan

Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Angelica - 2 maj 2011 20:44

Nu var det längesen jag bloggade, jag har hunnit med att vara i Jönköping några dagar, sen har jag varit mkt med Stefan och firat Påsk o Valborg.


Jag vill börja med att berätta hur bra vistelsen i Jönköping var. Jag sov ju hos Madde en natt (måndag till tisdag) huur mysigt som helst. Sen på Tisdagen shoppade vi lite på stan och A6 också. Hade verkligen en riktigt bra vistelse hos min fina vän!


På kvällen sen så Bjöd Carin o Per ut mej och Patrik för att fira våra födelsedagar, vi gick till en fin restaurang och åt en sjukt god middag, Efter det så bjöd jag Patrik på bio som present. Sen åkte vi hem till dom och så sov jag där.

På Onsdagen så hämtade pappa mej så åkte vi och käka frukost sen skjutsa han mej till stationen, för hemresa.

Jag var sen ledig (arbetslös) resten av veckan, jobbet ringde aldrig. På ett sätt var det lite skönt men jag saknar jobbet också. Idag var jag och tränade och hoppades mycket på att jobbet skulle ringa och det gjorde dom. Så idag har jag gjort nytta.


Vill bara berätta att våran vanliga dator har vissa problem med icke fungerande tangenter, så just nu sitter jag mkt på Stefans mini-pc. Har inga bilder på den här datorn och det känns lite som ett jävla projekt att flytta bilder hela tiden. Tills detta är löst så kommer jag inte lägga ut nån bild. Dock har jag massa fina bilder att visa såå den som väntar på nåt gott..

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards