Nejlikan

Alla inlägg den 20 mars 2017

Av Angelica - 20 mars 2017 17:34

Vi hade en jättemysig helg på Södertuna slott. Det var så skönt att få komma iväg och umgås och prata.
Vi åt jättegod mat och jag vart lite trött i huvudet dagen efter så det blev vila för mig när jag kom hem. Somnade faktiskt i Magnus famn i soffan storsnarkandes.
Det var också kul när Jossan var här Fre-Lör, vi åt pizza och kollade på film typ.

Vi (läs jag) har äntligen kommit igång med att måla väggen i lillrummet/gästrummet vit. Den har grundats så ikväll så ska vi köra första strykningen med väggfärg. Det kommer bli så himla bra när det är klart tror jag. 

Denna veckan är en riktigt slapp vecka för min del. Jag jobbar bara Tis Ons och Lör Sön. Så på Onsdag efter jobbet ska jag träffa Jenny en liten sväng eventuellt, annars satsar vi på Söndag. Sen rullar jag ner till Jönköping.
På Torsdagen ska jag sätta lite vårblommor på Mammas grav och sen får jag väl se lite vad dagen bjussar på. Kvällen kommer tillbringas med Beccan o Emelie, vi ska ut och äta. Det ser jag fram emot väldigt mycket.
På Fredag åker jag hem igen för sen jobbar jag helgen. 

I helgen som var så var vi i Axmar. Min bil städades ur invändigt. Vi grillade sjuukt goda högrevsburgare, snacka med grannarna jämte som köpte en vedeldad badtunna. Storstäda huset. Nästa gång vi kommer är ju i Påsk och då är det massor som behövs göras. Försöka fixa iordning för lilla Ernst (roboten) så gräset är någorlunda jämnt. Vi ska kolla om vi kan låna Magnus föräldrars släp så vi kan slänga mer gammal skit sen gubben bodde där. 

En glad problemlös dag känns det som. Bjussar på lite bilder på maten vi åt på Södertuna. 

 
Förrätt

 
Huvudrätt


  <

Mellanrätt?


 
Dessert

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards