Nejlikan

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av Angelica - 14 maj 2013 08:55

Nu har det verkligen dröjt sen jag bloggade sist, har haft annat skoj för mej.


Jag har inte nämnt att jag kommit igång med jobbet ordentligt. Jag började jobba i slutet av April, inte schemalagd än men jag får jobba när dom ringer in mej vilket är väldigt ofta o det är toppenbra för då rullar pengarna in igen. Sen som jag sagt sååå många gånger så älskar jag mitt jobb o mina underbara pensionärer.


Jag har haft en superhärlig långhelg.


I Onsdags kväll så var jag hos Jenny, vi käkade pizza o snackade skit. Sen drog jag hem o packade ihop mej o fåglarna sen åkte vi ut till Torö. Var i stort sett sängdags när jag kom ut för det blev så sent.


Torsdagen slappades bort, först en lång sovmorgon sen låg vi ute i solen en stund. Drog även upp båten som haft motorproblem.


I Fredags jobbade jag sen åkte jag till Nynäs efteråt o tvätta en maskin. Vi käkade o grejade lite sen så åkte vi o hämta hans päron för dom hade varit på Nynäs havsbad o sen vidare ut till Torö.


Lördagen, minns inte så troligen inget speciellt.


Söndagen var grym. Jag låg o sola hela dan i en solsäng med lurarna i öronen varvat med att prata med hans föräldrar o Tyke. Mange var ute o fiska med killarna. Vi luncha ute o sen hade hans farsa köpt glass. Jag tycker om Manges päron så mycket o det stör mej inte att vara med dom en hel dag   På kvällen åkte vi hem till Nynäs.


Här i veckan så jobbar jag. Idag råkar jag dock vara ledig. Ska tvätta o städa lite här i Nynäs.

Presentation

Den här bloggen handlar helt om mej och mitt liv. Mycket tankar och känslor men även ytligt flamms finns det plats för. Jag hoppas att jag genom bloggen kanske någon gång kan ge stöd i sorg, ett glädjande leende eller bara en igenkänningsfaktor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards